lørdag 11. juni 2011

Flinkeste hunden i hele verden!

Må bare lage et skikkelig skryteinnlegg her, det fortjener Casper-lille nå altså! Cathrine og Casper var på en liten tur på skogsveiene over her vi bor, og gullet var kjempeflink. Øvde litt fri ved fot og hadde et godbitsøk i det høye gresset.

Så minutter etter jeg hadde hanket han inn i båndet igjen og begynt på veien hjem hørte vi rop og skrik bak oss. Snudde oss, og så en jack russel valp i full gallopp (løs) mot oss med en unge springende etter.

Casper har vært litt vanskelig i passeringer med andre hunder, da han blir veldig ivrig og vil leke med en gang. Men han satte seg ned vedsiden av meg og fikk bli kommando. Valpen bråstoppet rundt en meter forran oss og satte i en bjeffekonsert. Barnet fikk tak i valpen, og hele tiden satt Casper-lille der som en annen engel og bare studerte det som skjedde. Etter å ha forklart ungen viktigheten i å ha den lille i bånd nær veien sa jeg bare "kom så går vi, gullet" og Casper følgte etter. Ingen piping når vi gikk, ingen stramming i båndet, bare ruslet videre som om ingenting hadde skjedd. Skal tro han fikk mye godbiter og ros på vei hjem. Aldri vært så stolt av lillegutt før! Flinke voffsen vår :)

I morgen skal Casper lille dra med seg papps og tante Svanhild på langtur! Tante Svanhild er så flink å ta bilder, så vi får prøve å ha bildegalleriet ferdig til i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar