Casper

Navn: Zicata's All Eyes on Casper
Rase: Samojedhund
Født: 14.05.10
Mor: Jewel's  White's Blizzard Medusa
Far: Julesno Sgt. Pepper
Høyde: 57 cm
Vekt: 24,5 kg

Casper-lille kommer fra kennel Zicata's C-kull, og var en av seks små mirakel som ble født hos Janne og Trond på Mesnali i mai 2010. At han endte opp med oss var langt fra planlagt, men vi er uendelig glad for at det endte sånn! Vi er utrolig glade i lille gullgutten.

Første tingen vi la merke til med lillegull var rett og slett så ufattelig trygg han virker. Stabil og god som få. Miljøtrening gikk som en lek. Byen, skogen, fjellet, på besøk hos "besteforeldre", barn, andre hunder.. Ikke noe problem. Han var egentlig ikke så interessert i noen av delene. Så lenge mamms eller papps var der, gikk alt greit. Hjemme-alene treningen gikk ganske sakte. Han stresset veldig bare vi gikk ut av rommet. Så den gikk fremover med bittebittesmå museskritt. Heldigvis fikk Cathrine være hjemme med han hver eneste dag, så vi hadde god tid å venne han til det. Bilkjøring var vi heller ikke stor fan av, men det var fordi vi ble bilsyke! Åpent vindu og godt med luft ble løsningen :)

Som unghund er Casper rolig og veldig grei å ha med å gjøre. Når han var rundt 6-7 mnder fikk han en gigantisk tulleperiode, der ting absolutt ikke var enkelt. Det som han taklet fint som valp, var nå nærmest umulig. Hunder ute hadde han aldri brydd seg om, nå skulle han bort å jukke på de.. Fikk han ikke komme bort til de var det en pipekonsert uten like. Heldigvis (bank i bordet..) voks han dette av seg, og nå i en alder av 12 mnder er han ufattelig flink med andre hunder, både løs og i bånd. Han har et fantastisk tydelig språk, og er rett og slett en glede å være rundt.