lørdag 11. juni 2011

Enda en?!?

Tror vi begger er galne.. Det er i alle fall reaksjonen vi fikk fra de fleste rundt oss når vi slapp nyheten. Valp nummer 2 er nå i hus! Herligheten er en 14 uker gammel samojedvalp fra kennel Zicata. Han har fått navnet Nova (inspirert av kullboren til Casper som heter Cassanova) Han er en hærlig liten skapning med en fantastisk personlighet. I forhold til hvordan Casper var som valp er han noe mer forsiktig, men nyskjerrig og kosete som få :)

Vi kjører på i samme stil som da vi fikk Casper.. Det var ikke heeeeelt planlagt at det skulle bli slik. Vi har i en periode vært på leting etter en omplasseringshund, da vi alltid har sagt at vi vil ha (minst) to hunder. Casper er helt fantastisk god med  andre hunder og har et tydelig og godt språk. Så i løpet av den siste måneden har vi vært å hilst på 3 alternativ, men ingen av dem har vært en god nok match til gutten vår. Så vi bestemte liksågodt at vi kunne jo bare få en valp til? Vi har jo tiden.. og kjærlighet nok å gi :)

Så når Yngve og Casper passerte Lillehammer på vei hjem fra et møte med siste omplasseringshund, tok han en telefon til kennel Zicata på Mesnali. De hadde veldig lyst å hilse på Casper-lille, så de tok turen dit. Hva er vel oddsen for at de hadde igjen en liten goding til salgs? Det måtte bare være "ment to be". Casper fikk masse kos og skryt med oppdretterne, og han hilste kjempefint på alle valpene der. Han fikk god kontakt med Nova, og det var nesten rørende og se hvor forsiktig og tolerang han var mot valpen. Så valpen ble med hjem, og det var ikke et eneste knyst i bilen! Flinke rollemodellen Casper :)


Nå har valpeliten vært her i fire dager, og vi er så gla! Ting går mye bedre enn forventet, og guttene er så flinke sammen. Casper er stolt storebror og passer godt på lille Nova. Kommer nok til å bli mange bilder og videoklipp i nærmeste fremtid. Vi er så overlykkelige nå :) Tusen takk igjen til Kennel Zicata som nå har gitt oss to fantastiske samojedgutter :)

1 kommentar:

  1. Nova er nydelig:) så flink Casper er! Vi gleder oss virkelig til å hilse på:)) voff!!

    SvarSlett