søndag 6. februar 2011

Utstilling - Træffhuset i Molde

Da har vi vært på vår første valpeshow med Casper-lille og det gikk over all forventning! Han ble BIR og BIG2! Det var en pomerian som vant gruppen vår, og han ble også BIS, så da var vi absolutt ikke lei oss over å komme på andreplass i gruppen vår. Her er kritikken vår, fra dommer Ann Kristin Leirvik Sletnes:

"8 mnd gammel hannhund. Perfekt saksebitt. Nydelig hode og uttrykk!
Begge testikkler på plass. Godt vinklet. Fin dyp brystkasse.
Beveger seg veldig fint fra siden og forfra. Korrekt hale og fin farge / pels
Godt gemytt!"

Ble så utrolig glad når vi leste dette! Det med gemyttet hans var vi jo veldig klar over selv, og tror dommeren merket det godt, da etter hun hadde sjekket tennene hans, fikk hun en stor sleik midt i ansiktet. Hehe, herlig! Vi har jo hele tiden synes at han er nydelig, og det å få det bekreftet fra andre hold var bare supert.

Lillegutt var noe stresset i starten, det var nok litt mye inntrykk på en dag, men i det han kom inn i ringen var han fantastisk flink. Fikk sjekke både tenner og resten av kroppen og fikk myyye skryt av dommeren. Hun fortalte oss etter showet var over at vi absolutt måtte stille Casper mer, for han var fantastisk nydelig og veldig flink. Så nå blir det mer øving fremover, og dette gav absolutt mersmak for oss alle!Skal laste opp bilder av ustillingen i morgen, men tenkte jeg skulle vise hvor godt vi hadde det på hotellet :) Han sjarmerte samtlige resepsjonister og slo seg raskt til ro på hotellrommet! Flinke, gode gutten vår.

1 kommentar:

  1. Fine Casper:) så meldingen deres. Svarte, men svarer like godt her også. Nansen skal kastreres i morra så han er nok ut av drift et par uker:) Håper vi kan treffes etter det for det vil vi veldig gjerne:):)

    SvarSlett