lørdag 12. februar 2011

Koooosedag!

I går kveld reiste vi til Fosnavåg for å besøke foreldrene til Cathrine. De er så utrolig glad i lillegutt og han er kjempeglad i "besteforeldrene" sine. De skjemmer han bort, og han får aldri så mye godbiter som han får her ute. I går kveld skjedde ikke så mye, ble bare kosing og avslapping. Men i dag ble det mer action altså! Casper var en skikkelig kosegris når han våknet i dag, og sov mye av formiddagen. Han så fotballkamp sammen med papps og bestefar og fant ut han var Manchester United fan! Hver gang det ble jubel når det ble mål, spratt gullgutten opp og skulle kose alle sammen og være med på jubelen.


Etter kampen dro vi til fotballbanen og han fikk springe og strekke lankene sine. Det er jammen ikke ofte vi herjer med han, men i dag fikk han med favorittleken og vi hadde til og med litt drakamp med han! Det er sjelden det, men det er absolutt noe av det beste han vet. Han kommer bort å legger leken i hendene våre og drar til. Når han vinner, springer han en stor seiersrunde og er kjempeglad.Vi avsluttet det hele med et rolig godbitsøk i snøen før vi reiste hjem. Resten av kvelden har lillegutt tilbringet sovende på rygg med alle labbene i været.

Sender en godpote til Nansen som må gå med kjedelig krage i noen dager. Vi gleder oss alle til han er bedre og vi kan komme på lekebesøk :)

2 kommentarer:

  1. Åhh så fin Casper er!! ja blir kjempe kjekt å treffes igjen:)

    SvarSlett
  2. Takktakk :) Han har begynt å bli stor gutt, hele 9 mnder nå!

    Vi gleder oss kjempemye :)

    SvarSlett