tirsdag 28. juni 2011

Nova sokkebiter...

Heisann alle sammen :) Vet det er litt dårlig med innlegg for tiden, og det er fordi vi jobber med både bildegalleri og nytt design på bloggen, nå siden vi har to liksom :) Ting går fortsatt kjempefint, mye bedre enn forventet. Det blir nok litt mer arbeid når Mini-Nova går inn i første pubertetstullet sitt, men hittil lar Casper han bite seg fast i både bein og ører uten protest. Han er nesten litt for snill med lille trollet.

Litt mer skriblerier om lille Nova nå når vi har lært han å kjenne :)
Han er veldig forskjellig fra de to andre hundene vi har hatt, han er mye mer rolig og forsiktig av seg. Når Casper var på Novas alder sprang han tulling og ville bort å kose alle han så på sin vei. Nova vil gjerne se på, og bruker litt tid på å finne ut om han vil bort eller ikke. Han er en nyskjerrig og skikkelig kosesyk valp. Han elsker å ligge på fanget i sofaen og få kos på magen, eller bare ligge mellom oss. Casper på den alderen hadde ikke tid til det, det var jo kanksje en bit av stua han ikke hadde oppdaget enda.

Nova er ikke så glad i leker.. Og det var noe som var litt rart for oss. Både Nico og Casper elsket / elsker lekene sine, og vi bruker ofte leke som motivasjon i treningen til Casper. Men Nova ser ikke helt vitsen ser det ut som. Vi prøver å lære han å leke litt, men om det ikke går så er han jaffal kjempeglad i godbiter. Det Nova er kjempeglad i derimot.......


Sokker! Tær! De er sååå gode å tygge på når valpetennene forsvinner en etter en. Heldigvis har han kjempegod bitehemming, og vi tror Casper er mye av grunnen til det. Når Nova kom i hus nibblet han på fingre og tær på lik linje med andre valper. Når han lå på gulvet og lekte med Casper, hørte vi av og til noen små pip fra Casper-lille og Nova slapp tak i øret eller beinet og ventet et par sekunder før han hoppet på han igjen. Nå er det ikke flere pip fra Casper, og når Nova biter tak i en tå, er det ikke noe kraft bak. Han bare kosesutter på. Litt morsomt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar