mandag 16. mai 2011

Casper fikk endelig møte Nansen :)


Tror søndag var den beste dagen i livet til Casper-lille :) Da dro han og Yngve på besøk til Nansen, kullbroren til Nicoskatten vår. Og skal tro om de ble bestiser da! De fikk slippe løs sammen og det var full glede og lek fra første stund. Skal ærlig innrømme at vi var litt spent på hvordan han kom til å reagere på å få springe løs å leke med en annen hund, siden det har vært litt problematisk etter han kom i puberteten. Han slår litt lett over til å stresse, men det var ikke anntydninger i det hele tatt! Han var så flink så, og det var flott å se kommunikasjonen mellom de, flinke, gode gutter :)

Nansen har jo blitt stor gutt siden sist vi møtte han, og han er en skikkelig godklump! De lekte litt (ok, myyyye) sammen og slappet av litt også. Det er viktig det, og kunne slappe av litt sammen. Er helt imponert over hvor flinke og gode de var :) Lekte litt med en fotball også, og til og med det gikk greit! En liten brummings når Casper hadde ballen og Nansen ville bort å leke, men det ble med den ene. Han har blitt mye bedre med resursforsvaret sitt, nå er det bare littegranne når andre vil leke med det han ser på som "hans". Nansen var så god da, kom bort å la ballen forran Casper så de kunne leke sammen.

Nei, dette må vi gjøre oftere altså! Gleder oss allerede til neste gang. Og nå er vi jo snart ferdige med hagen, og da blir det nok til å invitere gjengen hit :) Jill tok mange flotte bilder som dere kan se på bloggen til Nansen :)

1 kommentar:

  1. Kjempegøy Casper:) gleder meg som bare det til vi treffes igjen!
    Ha en kjempefin 17. Mai til alle dere:)

    voff voff! og gosnute fra meg:)

    SvarSlett