søndag 20. februar 2011

Gøy med ball!

Vi reiste til Fosnavåg denne helgen også, og lillegutt var kjempeflink :) Han var litt urolig lørdag formiddag, så Yngve tok han med på en lang gåtur. De gikk til banen der vi bruker å leke med han og tilbake igjen. De brukte nesten 2 timer på det, og de måtte gå gjennom sentrum og det hele, så han fikk mange nye inntrykk i løpet av turen. Tror aldri vi har sett han så sliten før.. De kom inn døra, sprang en runde og hilste på alle sammen igjen, og kollapset på gulvet.. Der sov han fra klokken 13.00 og mer eller mindre til det var natt, med unntak av kveldsmat og tissetur. Tror kanskje det var litt i meste laget, men han var i alle fall god og sliten både i hodet og lankene sine :)

I dag kjørte vi til banen for å leke litt og springe løs igjen. Han blir så glad hver gang bilen stopper utenfor der. Vi hadde med oss taulekene våre og gooode kjøttboller, men Casper-lille fant en fotball! Og da var pluttselig ingenting mer spennende enn den. En skikkelig glad gutt har vi :)

2 kommentarer:

  1. Lill Casper, det ser ut som att han har skoj med sin fotboll, precis som sin pappa. Är det okej om jag tar någon av bilderna på honom och använder på min hemsida ?
    Kram PErnilla & Pepper

    SvarSlett
  2. Det er selvsagt greit :) Vi holder på å lage et fotoalbum online, kan linke til det når det er oppe :) Så hyggelig at dere titter innom!

    SvarSlett